Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel med Ladybells Antik. Vi opfordrer til, at du læser dem grundigt igennem inden du gennemfører et køb.

Varer købt hos Ladybells Antik, er brugte.

Virksomhedsoplysninger

Navn: Ladybells Antik

Adresse: Dyssevænget 2, 5330 Munkebo

Telefon nr.:  26 36 53 06

CVR-nummer: 37678481

Betaling: 

Ladybells Antik modtager kontant betaling ved levering/afhentning MobilePay  24691 eller PayPal

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK)

Levering:

Køber betaler fragt eller post. Vi bruger: GLS, DAO eller Post Nord.

Vi sender senest 3 hverdage efter modtaget betaling. 

Fortrydelsesret
Skulle du fortryde dit køb hos Ladybells Antik, har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Varen, der returneres, skal være i samme stand, som ved købet. Ved fortrydelse bedes du henvende dig via telefon +45 26 36 53 06. Du skal selv arrangere returforsendelsen senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de udgifter, der vil være i forbindelse med varens returforsendelse. Vi tilbagebetaler varens købspris indenfor 14 dage efter modtagelse.

Reklamation

Reklamationsretten gælder fra du har købt varen og 2 år frem. Reklamationsretten gælder kun for forbrugere, der handler som privatperson.

Skulle du modtage varer, der lider af fejl og mangler, som IKKE er beskrevet i produktbeskrivelsen, har du 2 års reklamationsret. Fejlen eller manglen ved varen skal være til stede på købstidspunktet. Det betyder, at det ikke må være på grund af din brug, at  varen er gået i stykker.

Der gøres opmærksom på, at du mister reklamations-retten, hvis du forholder dig passiv. Det betyder, at du skal klage umiddelbart efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder, vil det som udgangspunkt anses som godt nok. Afhængig af den enkelte situation, tilbyder vi, afslag i prisen eller få pengene tilbage (ophæve købet), hvis fejlen eller manglen er væsentlig. Vi forbeholder os retten til at vurdere, hvilken form for kompensation, der træder i kraft.

Reklamationer inden for 0-6 måneder efter købstidspunktet, er det som udgangspunkt, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Reklamationer 6-24 måneder efter købstidspunktet, er det forbrugeren, der skal bevise fejlen var til stede på købstidspunktet. Det betyder at du som forbruger skal bevise, at du har anvendt varen på almindelig vis, og det ikke er grundet brug, at fejlen eller manglen er opstået.

Reklamationer med vedhæftet billeder af fejlen eller manglen, kan meddeles via e-mail: info@ladybellsantik.dk